keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Honkalinna 1 [ 25.6.-2.7.2012 ]

En olis voinu ikinä arvata, että isosena oleminen olis noin kivaa...

Olin siis isosena viime viikon Honkalinnassa ja täytyy myöntää, etten kadu yhtään että lähin sinne! Siellä oli nimittäin aika hemputin kivaa ihan oikeesti! :---DD ♥

Meidän päivät oli silleen aika rentoja, mutta silti rankkoja kun periaatteessa vapaa-ajallakin piti olla suunnittelemassa ja harjoittelemassa iltaohjelmia, hartauksia ja muuta hubaa.


Honkalinna muuten oli paikkana ihan mukava. Mut toisaalta ku tulin eilen kotiin niin osasin arvostaa tosi paljon SISÄVESSAA ja PUHDASTA EPÄRAUDATONTA VETTÄ. Mut joo eipä mulla muuten oo kauheesti valittamista.. Vähän pienethän ne tilat oli ja koko ajan oltiin tosi "lähellä" toisiamme mut onhan siinäkin puolensa. Se vessa oli turhan kaukana ja aina aamuisin ja muutenkin päivällä oli kunnon ohjelmanumero siitä et joo nyt meen vessaan... XD


Talviturkinkin heitin MERESSÄ !! Ei se vesi ees ollu niin kauheen kylmää ku luulin, että se olis ollu. Saunalauluja tuli myös laulettua, mut en pystyny olemaan siellä saunassa ku jonkun yhen kierroksen ku rupes niin kauheasti pyörryttämään.. Aaahahha ihan oikeesti en pysty olla saunassa kovin kauan ilman et tulee huono olo tai jotain vastaavia pyörrytystiloja....

Tein muuten siellä leirillä jotain sellasta, mitä en olis uskonu et ikinä tuun tekemään. Kävelin ELÄVÄN .. niinku oikeesti elävän.. henki pihisi ja täysissä voimissa olevan KÄÄRMEEN ohi... Seki oli täysi vahinko, koska me luultiin, että se oli kuollu mut ei se sit ollukkaa ja sit se liikku ja aaahsgahsfdhgasfdgas paniikki. mut hyi oikeesti en kestä.. jäin jopa ottamaan siitä kuvaa, ku luulin et se olis täysin harmiton, mut ei.

Näin mä sen käärmeen lisäks kyllä muitaki elukoita. Ekana päivänä nähtiin sen talon ikkunasta ku meitä oli tullu tarkastelemaan hirvi ja sen poikanen! :00 Ooooh en oo ikinä nähny hirveä niin läheltä. Mietin vaan et onkohan ne uinu sille saarelle tai jotain vai onkohan ne elelly siellä koko ajan?
Ainiin ja sithän siellä oli ihan järkyttävästi kaikkia ötököitä ja itikoita ja punkkejakin kuulemma ja kaikkee ällöä.. hämähäkkejä .. Niitä riitti. Kattelin aina ihan paniikissa yöllä ku ne käveli sitä seinää pitkin ja pidättelin huutoa! D:



Ja joo tuli myös tosiaan tota limua meidän huoneessa juotua... XDD Mut sanonpahan vaan että vaan kaks pulloa noista on mun! Aikamoinen olen. Mut siis jee päiväthän siellä oli aika samantapaisia kaikkia. Rankkoja olivat myös, koska koko ajan piti olla tekemässä jotain vaikka oli esim. vapaata. Mut kivaa oli! Oisin mä siellä ehkä viikon voinu vielä olla, jos olis saanu kotona kävästä siinä välissä. Mut niinku meidän apuri sano: Sitten kannattaa lähteä kotiin, kun tuntuu siltä että voisi jäädä vielä pitemmäksi aikaa.



Mut oikeestaan ihan mukava olla kotona. Kissaki tunnisti vielä, että kuka mä oikeen oon! Matkalagisuus on vielä aika paha. Leirin nukkumis- ja varsinki syömisrytmi on vielä päällä ja on vähän pöllähtäny olo, ku ei ookkaan koko ajan ihmisiä ympärillä ja ruokaa saatavilla.
Mut siis jee mukava kokemus oli ja taidan kuulkaas lähteä isoseksi toistekkin!

Kiitos kaikille Honkalinnalaisille isosille, riparilaisille, vetäjille ja henkilökunnalle ! 8) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti