lauantai 25. elokuuta 2012

na na nasut

Nasut/tervetuliaisjuhla = egypti Kalliossa. Ykköset orjia, kakkoset kleopatrafaaraohallitsijoita, kolmoset pelastajajumalia ja neloset sitten jotain erittäin suurta kimaltavaa/randomia. 

Meidän orjien piti juosta ympäri hiekkakenttää (yhy mulla ei ollu ees kenkiä) ja aina välillä kumartaa ja mennä maahan yms. Abit sitten tuli meitä aina pelastamaan ja antamaan karkkia! 

"KAKKONEN ON YKKÖNEN & ABI ON JUMALA"


Hilluskeltiin sitten siellä pihalla ja tehtiin tehtäviä. Lopulta meidät sitten käskettiin sisälle.

"Ennen kuin voitte sanoa olevanne aitoja oikeita Kalliolaisia, teidän pitää ansaita paikkanne täällä."


Meille annettiin ryhmänä tehtäväksi tehdä joko tanssi- tai teatteriesitys, joka me esittettäisiin koko koululle puolen tunnin sisällä! Tanssiesitys sai enemmän ääniä, joten siinä piti sitten ruveta tanssimaan! XD Meidän ryhmän biisinä oli Gimmelin Roviolla.. Ai että lapsuusmuistot ♥


 
Esitys meni ihan hyvin! Meidän siinä ryhmässä on näköjään sellasia tanssijoita, joilta onnistuu koreografiat ja muut tosi nopeesti! Juuuhuhuhuuu lava oli liekeissä ;) Esitysten jälkeen vannottiin sitten nasuvala, saatiin tervetulohalit ja bailattiin sit rajusti vielä siellä koululla. 

OLI KYLLÄ OIKEESTI TODELLA KIVAT NASUT! Odotin nimittäin jotain paaaaaljon pahempaa. KALLIO JUHUUHUHUU ♥

kun kävelin ton näkösenä kadulla, niin ihmiset tuijotti.. heti ku vilkaisin takas ni ne kääns katseen pois ja oli hyvin järkyttyneen näkösiä XD AHAHAHA SE OLI KIVAAAAAAAA!


surullinen orja valmiina töihin

Illalla oli sitten jatkot Alpparissa. Ihan kiva vaa hengailla ja tutustua uusiin ihmisiin! Järkytyin myös syvästi nähdessäni muiden koulujen nasut XD Hyi yäk sitä hajua ja ruoan määrää ja sotkua.. ja hyi. Oon niin onnellinen, että Kalliossa on kivat nasut! Lähdin sit joskus iltasella kotia kohti ja olin iha järkyttyny, kun 70T ei kulkenu enää kymmenen jälkeen! D: Täytyy kyllä myöntää, että osaan liikkua aika huonosti Helsingissä. Ja vielä kun piti yksin liikuskella niin HUHHUH. Mutta selvisin onneks ehjin nahoin kotiin asti suklaakeksit kassissa! :-------)

Kaiken kaikkiaan siis oikein mukavat nasut! Kiitos Kallio! ♥

ps. olin tänään maailman ahkerin opiskelijatyttö ja tein valmiiks ton suunnitelman noihin kurssivalintoihin. Toivon syvästi etten oo sössiny mitääään.
pps. hyvää viikonloppua meen tekemään läksyt
ppps. oon syöny ihan liikaa noita keksejä ja mustikoita hups.
pppps. kirjotan taas joskus eiks oo kivaa? 
ppppps. haha tein aina tällee joskus pienen et laitoin aina joku p x100 ja näin käy taas.
ppppppps. pysykää terveinä ja nauttikaan elokuun melkoisen kylmistä säistä! ;)

2 kommenttia: