sunnuntai 12. elokuuta 2012

yllätykselliset hipit

Se, kun syntyy aivan mahtava idea, joka on pakko päästä toteuttamaan. Se, kun kaikki suunnittelee asioita yhdessä ja innoissaan. Se, kun tekis mieli kertoo siitä koko maailmalle, mutta ei voi kun asia pitää pysyä salassa juuri siltä yhdeltä, jolle haluaisi kertoa kaikkein eniten.



Se oli oikeesti välillä tosi vaikeaa hillitä itsensä ja pitää se pokka. Samuli on kuitenkin sellanen ihminen jolle oon tottunu kertomaan asioista.. Ja just tälläisistä! :D Saatiin kuitenkin yllätys onnistumaan oikein mahtavasti ja kaikki meni suunnilleen suunnitelmien mukaan!

Yhyy tossa ei nyt näy hienoa kakkua, koska se oli jäähyllä mutta siis ruokaaa oli ja meni ja niin. Muutenki oli kyllä todella hupaisat ILTAMAT, jotka sitten yökyläilyksi ja aamuhengailuksi muuttuivat. Tehtiin ihan perusjuttuja ja oli kyllä kivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!



Mun kaverin oli sitten samana päivänä tarkotus tulla värjäämään mun hiukset, mutta tuli pienoisia esteitä niin värjäys siirtyi sitten torstaille. Torstainakin kunnon ongelmat sillä ennen kun se selviytyi meille, mutta mikäs siinä onpa nyt hiukset taas vähän eriväriset.... XD Nää on nyt tällähetkellä tälläset rusehtavat taas.. Se on aika outoa kun väripaketin naisella on blondit/vaaleanruskeat ja sit ku on väri ollu ittellä päässä ni on melko tummaa tavaraa pää täynnä! Mut eipähän tämä haittaa, kivat nää on kaikestta huolimatta ~

Perjantaina oli sitten kalliolaisten kolmas (mun toinen) miitti. Pukukoodina oli hippi ja noh... Mikäs siinä hippeiltiin sitten ihmisten tuijotuksen alaisina. Se oli itseasiassa kivaa XD ja muutenkin oli taas tosi kivaaa ja on kyllä paljon helpompaa lähteä kouluun, kun tuntee ihmisiä jotenkin edes nimeltä ja silleen muutenkin.

Tosiaan se koulukin alkaa. Tajusin sen silleen kunnolla tänään, kun oon vaan lagannu kotona. Toisaalta tosi kivaa mennä, koska Kallion lukio ja jeejeee juhujihi mut sit taas ku alkaa oikeesti rankka koulutyö ja kaikki kiire ja menot ja muu... Ahdistaa jo nyt ku alanki ajattelemaan millaseksi se koulunkäynti muuttuu parin ekan hilpeän ja rennon kouluviikon jälkeen. Mut turha sitä on vielä ajatella... Sit vasta kun se tulee oikeasti eteen. Nyt vaan aion ottaa kaiken irti viimeisestä lomapäivästä ja valmistautua valppain mielin koulun aloitukseen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti